Ekonomispecialisten

En plats för dig som vill få koll på din ekonomi och få inspiration i hur ekonomi skapar glädje, frihet, trygghet och möjligheter att nå ditt drömliv!

Avanza

Avanza är Sveriges populäraste digital plattform för sparande och investeringar. Här öppnar du enkelt ett konto för att komma igång med ditt sparande. Att öppna ett konto hos Avanza är gratis. 


Savr

SAVR är en ny spartjänst som erbjuder samma fonder fast till lägre avgifter. Det gör dom genom att återbetala fondprovisionen till sina kunder istället för att behålla den själv. Istället tar dom en plattformsavgift på 0.09%, vilket är så nära gratis man kan komma. 


Refunder

Genom att använda Refunder när du handlar online får du tillbaka pengar på dina köp. Använd länken nedan föra tt få 50 kr i välkomstbonus.

Börja spara i aktier och fonder!

Att börja spara i aktier och fonder är lätt när man vet hur man gör. För dig som inte vet hur man gör, för dig att jag skapat en webbkursen "Börja spara i aktier och fonder". I webbkursen visar jag hur du kommer igång med aktier och fonder. Du kommer få lära dig hur du öppnar ett investeringssparkonto (ISK), hur du sätter in pengar på ditt konto. Du kommer även få lära dig hur du kan välja aktier och fonder. I kursen går jag igenom hur du kommer igång med ett månadssparande i fonder och hur kommer du köper en aktie. Kursen är en kort och enkel nybörjarkurs.    

När du gått igenom kursen är målet att du skall veta hur du kommer igång med ett sparande i aktier eller i fonder.